Wij zijn KEES Werkt

jouw partner voor flexibel personeel

Wij zijn een klein familiebedrijf dat zich richt op het oplossen van flexibele personeelsvraagstukken voor onze klanten. Bij ons draait het allemaal om het vinden van de juiste persoon voor de juiste job.

Onze aanpak is persoonlijk en pragmatisch. Bij Kees Werkt begrijpen we dat het vinden van de juiste persoon het verschil kan maken, en daarom zetten we ons in om de beste kandidaten te vinden voor onze klanten. Onze communicatielijnen zijn kort, waardoor we snel en daadkrachtig kunnen schakelen. Bij ons heb je altijd een vast aanspreekpunt en kun je 24/7 op ons rekenen.

In 10+ jaar tijd hebben we al meer dan 3.654 vacatures vervuld voor onze 54 klanten. Maar we zijn vooral trots op de tevredenheid van onze klanten en uitzendkrachten!

Kwaliteit

Wij werken met goede, betrouwbare mensen en bieden hen goede ondersteuning. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te voorzien van de hoogste klanttevredenheid.
Wij geloven dat deze kernwaarden ons onderscheiden van andere uitzendbureaus en ons in staat stelt om de beste resultaten te behalen voor onze klanten en uitzendkrachten!

Daadkracht

Wij nemen geen genoegen met half werk en gaan tot het uiterste om de beste kandidaten te vinden voor onze klanten. Onze korte communicatielijnen stellen ons in staat om snel te schakelen en efficiënt te handelen. Wij zijn vastberaden om onze klanten te voorzien van de beste oplossingen en hen te helpen groeien, 24/7.

Persoonlijk

Wij zijn een klein familiebedrijf en ons persoonlijke karakter is terug te zien in onze aanpak. Wij vinden het belangrijk om een persoonlijke band op te bouwen met onze klanten en uitzendkrachten. Dit stelt ons in staat om hen beter te begrijpen en beter aan hun behoeften te voldoen. Onze persoonlijke benadering zorgt voor een warme en vertrouwde sfeer die onze klanten en uitzendkrachten waarderen.

24/7 service

elke dag daar voor jou

Kees Werkt is altijd beschikbaar voor zowel medewerkers als klanten om vragen te beantwoorden en tot snelle oplossingen te komen.

Ons team van professioneel getrainde medewerkers staat dag en nacht voor je klaar. We begrijpen dat goede communicatie en service essentieel zijn en daarom hebben we meertalige medewerkers om ervoor te zorgen dat we altijd de beste service kunnen bieden.

© 2024 KEES Werkt B.V.
Created by